Vacature leerkracht groep 8 SBO

  • contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling
  • voor 0,8 fte - 1,0 fte (minder is ook bespreekbaar)
  • CAO PO salarisschaal L11.

 

Wie ben jij? 

Ik ben Saskia Spierings en ik ben directeur van SBO van Heuven Goedhart.  Samen met een klein team werken we aan de verbetering van het onderwijs voor kinderen die meer tijd en aandacht nodig hebben. Zo worden ze gemotiveerd en krijgen ze weer succes. Wil je meer weten over werken op mijn school?

Bel me op 06-46 37 43 33.

Hartelijke groet, Saskia

 

SBO van Heuven Goedhart 

In de wijk IJsselmonde, op Rotterdam-Zuid, staat onze school voor speciaal basisonderwijs. Een school waar leerlingen komen, die van het samenwerkingsverband een toelaatbaarheidsverklaring hebben gekregen, omdat het op de reguliere basisschool niet lukt om hun talenten te laten zien en zich voldoende te ontwikkelen. Onze leerlingen hebben in de eerste plaats moeite met leren. Waarom lukt het deze kinderen dan wel op het SBO?

Op SBO van Heuven Goedhart (vanaf 2021-2022 onderdeel van IKC IJsselmonde) zijn de groepen kleiner (ca. 15 leerlingen), waardoor de leerkracht meer tijd heeft voor het kind. We sluiten aan bij het ontwikkelingsniveau van het kind en stellen vandaaruit hoge doelen. We laten ze weer succes ervaren en zien daarmee het plezier om te leren en hun motivatie toenemen.

Dit vraagt van jou als leerkracht sterke pedagogische en didactische vaardigheden. Om de gestelde doelen te kunnen halen ligt er voor de leerkracht de uitdaging om dit voor de groep goed te organiseren en daarin vooral te differentiëren. Het grootste deel van ons team heeft een master- of post HBO -opleiding.

Op SBO van Heuven Goedhart werken we met elkaar, in een klein team, aan de constante verbetering van ons onderwijs en zorgen we voor een plek waar onze kinderen het beste uit zichzelf halen.

Straks naar Kindcentrum IJsselmonde

In december 2021 verhuizen wij naar een prachtig nieuw gebouw, waar wij onderdeel gaan uitmaken van het Kindcentrum IJsselmonde. Hier zal gewerkt gaan worden in Units, daarnaast heb je daar de mogelijkheid om jouw expertise en kwaliteiten in te zetten binnen de thema/atelier lessen. 

Solliciteren

Wil je reageren op deze vacature? Check de volledige vacature en vul het formulier in op werkenbijboor.nl.

 

 

Terug

Heindijk 20

3079 PM Rotterdam

010 - 483 07 37 (Oldenoord) 010 - 482 08 67 (Palmentuin)

info@nullkindcentrumijsselmonde.nl