Vacatures leerkracht basisonderwijs

  • voor diverse groepen
  • contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling
  • voor 0,8 fte - 1,0 fte (minder is ook bespreekbaar)
  • CAO PO salarisschaal L11.

We zijn hard aan het bouwen. Het nieuwe Kindcentrum IJsselmonde wordt op dit moment gerealiseerd en aan het einde van dit jaar is onze nieuwe school klaar. We bouwen niet alleen aan een nieuw schoolgebouw. Ook ons concept is in ontwikkeling en daarom zoeken wij leerkrachten die samen met ons aan de slag gaan. 

  • Ben jij iemand met een innovatieve, nieuwsgierige en gedreven grondhouding?
  • Wil je graag het onderwijs verder ontwikkelen?
  • Ga je een uitdaging niet uit de weg?
  • Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij?
Ons Kindcentrum biedt regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en kinderopvang, Het CJG, de fysiotherapeut, logopedist en diëtist komen hier ook. Onze kinderen groeien op in een taalarme omgeving. Om die reden is taal een van onze speerpunten en komt dit terug in alle activiteiten en ons gehele lesaanbod.

Samen bouwen
Op dit moment zitten we in een situatie die ruimte geeft voor meedenken in en ontwikkelen van het onderwijsaanbod. Wil jij meegroeien en samen een aanbod creëren waarmee we kinderen kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden? Samen met de partners in zorg en opvang groeien we tot IKC IJsselmonde.

Onze visie
In het Kindcentrum geven we onderwijs met onze eigen pedagogische visie. We hebben geen traditionele klaslokalen. Het gebouw is ingedeeld in verschillende units. Units voor de peuters, de kleuters, de andere groepen en twee eigen units voor het SBO. Elk kind blijft ongeveer twee jaar in dezelfde unit. De begeleiding op de unit bestaat uit leerkrachten, onderwijsassistenten en sociaal pedagogisch medewerkers.

Onderwijstijd en opvangtijd lopen op het Kindcentrum naadloos in elkaar over. Daarom dragen alle medewerkers van het Kindcentrum dezelfde waarden, veiligheid, vertrouwen, verbondenheid, eigenheid en groei. Ons aanbod is opgebouwd aan de hand van onze vier pijlers. Zorg, gezondheid, zelfredzaamheid en taalontwikkeling. Gezond eten en drinken, geldt dus in de pauze, maar ook in de BSO-tijd. En een kind moet altijd zelf eerst iets proberen, voor iemand komt helpen. Elk kind kan rekenen op aandacht en zorgzaamheid van een volwassene die in de buurt is.

Wie ben jij?
Je bent niet zomaar een leerkracht. Je wil ook aandacht geven aan andere talenten van kinderen en creatief  met ze aan het werk. Wij zorgen als team voor de ideale omstandigheden om kinderen te laten groeien. We willen ze klaarstomen voor de wereld. We leren ze de mouwen op te stropen. En dat is een taak van ons allemaal! Doe je mee? Wij zoeken leerkrachten voor alle groepen. We zoeken jou, zodat we samen kunnen bouwen aan onze nieuwe school.

Meer info?

Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Lieke Thomassen (directeur) tel: 06-33690595.

Solliciteren

Wil je reageren op deze vacature? Check de volledige vacature en vul het formulier in op werkenbijboor.nl.

 

Terug

Heindijk 20

3079 PM Rotterdam

010 - 483 07 37 (Oldenoord) 010 - 482 08 67 (Palmentuin)

info@nullkindcentrumijsselmonde.nl