Opening 11 april 2022

Graag nodigen wij u uit voor de feestelijke opening van Kindcentrum IJsselmonde op maandag 11 april. Dat gaan we vieren. U komt toch ook?

We hebben de school zien ontstaan, met elkaar door de modder gelopen en nu vieren we feest. Dat doen we met de kinderen, ouders en alle partijen waar we mee samenwerken, zoals Stichting BOOR, Hefgroep KindeRdam én het CJG, de fysiotherapeut en nog veel meer. Allemaal zijn we onderdeel van het kindcentrum. Zo bieden wij de kinderen het beste. We zien u graag op de opening!

Namens het hele team,

Lieke Thomassen, directeur Kindcentrum IJsselmonde
Melissa Otten, directeur SBO

Aanmelden

Graag weten hoeveel gasten we kunnen verwachten. U kunt zich online aanmelden:

Voor ouders : Klik hier
Voor genodigden: Klik hier

Programma

12.45 uur Welkom
13.00 uurOpeningshandeling door Wethouder Kasmi van Rotterdam
Rondleiding door de school en feestelijke activiteiten.
15.00 uurEinde

We doen het samen

Kindcentrum IJsselmonde is de plek voor onderwijs, opvang, zorg en gezondheid. Samen met u als ouders én andere volwassenen helpen we kinderen opgroeien. Dat doen we samen. We laten kinderen ontdekken hoe ze op een fijne manier omgaan met elkaar en met grote mensen. En we leren ze de mouwen op te stropen, zodat ze aan de slag kunnen. Want dat doen echte Rotterdammers!

Ontdek hoe wij werken

De kinderen voelen zich al helemaal thuis in hun prachtige nieuwe school. Graag laten zij aan iedereen zien hoe zij hier dagelijks met elkaar werken op de units. Elke dag kies je een plek waar je fijn kan werken. Alleen of in een groepje. Het gebouw biedt op allerlei manieren ruimte om te ontdekken en jezelf te ontwikkelen. Tijdens de rondleiding door school kunt u het zelf beleven. Reken erop dat de kinderen trots zijn op hun school én wij ook!