Gymleerkracht

Ben jij een gymleerkracht met een innovatieve, nieuwsgierige en gedreven grondhouding? Wil je graag het onderwijs verder ontwikkelen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan zoeken we jou!

Ons onderwijs

Kindcentrum IJsselmonde bestaat uit (speciaal) basisonderwijs, kinderopvang en zorg. We zijn net verhuisd naar ons prachtige, nieuwe gebouw. Binnen de context van ons Kindcentrum zijn er veel kinderen die opgroeien in een taalarme omgeving. Om die reden is taal een speerpunt en heeft taal de hele dag door de focus in alle activiteiten en het gehele lesaanbod.

Gezondheid is één van onze pijlers. Om die reden zijn wij ook een Lekker Fit! school en is bewegen een structureel onderdeel van ons wekelijkse aanbod. Vanaf komend schooljaar maken we graag een volgende stap in de verbinding tussen het bewegingsonderwijs en het bewegend leren op onze units. Samen met de partners in zorg en opvang groeien we verder tot KC IJsselmonde, waarbij de doorgaande lijn centraal staat en schotten zoveel mogelijk verdwijnen.

Dit heb je:

  • ALO-diploma
  • Collegialiteit, flexibiliteit, gedrevenheid en relativeringsvermogen
  • Passie voor het werken in Rotterdam-Zuid

Dit kun je:

  • Zin in samenwerken en elkaar als collega’s inspireren bij het vormgeven van het onderwijs
  • Een natuurlijke nieuwsgierigheid naar dat wat werkt in bewegingsonderwijs en bewegend leren, om dat te kunnen inzetten en uitdiepen in het onderwijs

Dit krijg je:

  • Een gedreven en enthousiast team, dat samen de schouders eronder zet om dit Kindcentrum verder uit te bouwen
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en inspraak in het vormgeven van deze ‘nieuwe’, doordachte vorm van onderwijs voor de kinderen in IJsselmonde
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling
  • CAO-PO salarisschaal 10

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Meer info?
Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Lieke Thomassen (directeur) via 06-33 69 05 95.

Solliciteren
Wil je reageren op deze vacature? Check de volledige vacature en klik op de knop solliciteren.

Stichting BOOR is jouw werkgever
Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Kindcentrum IJsselmonde.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school jou om jouw carrière en ‘work-life-balance’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Dit doen we door inspiratiesessies en trajecten voor startende leerkrachten te organiseren en professionele leergemeenschappen en studiedagen te faciliteren. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.

www.werkenbijboor.nl