IB-er/Zorgcoördinator

Ons enthousiaste team zoekt per direct een enthousiaste en gedreven IB-er/Zorg coördinator.

Ons onderwijs

Het aanbod van ons Kindcentrum heeft als doel om een passend aanbod te bieden voor ieder kind. In het aanbod van KC IJsselmonde staan de pijlers zorg, gezondheid, zelfredzaamheid en taalontwikkeling centraal. Deze pijlers zijn waardevol voor ieder kind en sluiten tevens aan bij de verschillende aandachtspunten in de wijk.

Ons KC beschikt over de expertise van het SBO en zal verschillende externe partners huisvesten. Door samen te werken bouwen we voor het hele KC een zorgstructuur. Zo realiseren we voor ieder kind een zorg- en onderwijsaanbod op maat.

Ons Kindcentrum is, als hart van de wijk IJsselmonde een fijne, veilige plek waar iedereen welkom is.

Een plek waar kinderen, in verbondenheid, gesteund en gestimuleerd worden. Waar zij met vertrouwen en betrokkenheid kunnen groeien en kunnen ontdekken hoe zij vanuit eigenheid de wereld positief tegemoet kunnen treden.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers, waarbij jouw expertise een belangrijke bijdrage levert aan het bieden van het beste Onderwijs in Rotterdam.
 • Waardering! Jij helpt collega’s hun werk nog beter te doen, waardoor leerkrachten nog beter ten ijs beslagen voor de klas staan en dus kinderen de meest optimale leeromgeving kunnen bieden.
 • Werk dat er toe doet! Want onze kinderen zijn de toekomst.

Wat we van jou verwachten

Als IB-er/ zorg coördinator werk je samen met een collega IB-er/zorg coördinator. Samen ben je verantwoordelijk  voor de zorg voor onze kinderen (vergelijkbaar met Rotterdam-Zuid), de samenwerking met externe partners en je bent sparringpartner voor de leerkrachten en SPH-ers in het team.

Dit heb je

 • Beschik je over minstens HBO werk en denk niveau
 • Een relevante opleiding op het gebied van IB en coaching
 • Lesbevoegdheid PO

Dit kun je

 • Kennis van Parnassys
 • Ben je in staat om analyses te maken op leerling- groeps- en school niveau
 • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent zorgbeleid

Dit krijg je

 • Een gedreven en enthousiast team, dat samen de schouders er onder zet om dit Kindcentrum te realiseren;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden en inspraak in het vormgeven van deze ‘nieuwe’, doordachte vorm van onderwijs voor de kinderen in IJsselmonde;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Een salaris op L11 schaal volgens CAO PO;

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Meer info?
Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Lieke Thomassen (directeur) via 06-33 69 05 95.

Solliciteren
Wil je reageren op deze vacature? Check de volledige vacature en klik op de knop solliciteren.

Stichting BOOR is jouw werkgever
Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Kindcentrum IJsselmonde.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school jou om jouw carrière en ‘work-life-balance’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Dit doen we door inspiratiesessies en trajecten voor startende leerkrachten te organiseren en professionele leergemeenschappen en studiedagen te faciliteren. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.

www.werkenbijboor.nl