Leerkracht sbo groep 8

Ben jij die leuke, enthousiaste leerkracht die onze leerlingen van groep 8 nog een leuk en leerzaam jaar wil geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een full time leerkracht voor het nieuwe schooljaar op de locatie Oosterhagen.

Ons onderwijs

Sbo Kindcentrum IJsselmonde is gelegen in de wijk IJsselmonde. De school heeft ongeveer 130 leerlingen verdeeld over 9 groepen op 2 locaties. Op sbo Kindcentrum IJsselmonde is ieder kind en iedere leerkracht welkom, ongeacht zijn/haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. Onze school leert kinderen van jongs af aan respect te hebben voor elkaars mening of overtuiging. Er wordt actief aandacht besteed aan de overeenkomsten en verschillen tussen kinderen.

Op sbo Kindcentrum IJsselmonde zijn de groepen kleiner (ongeveer 15 leerlingen), waardoor de leerkracht meer tijd heeft voor het kind. We sluiten aan bij het ontwikkelingsniveau van het kind en stellen vandaaruit hoge doelen. We laten ze weer succes ervaren en zien daarmee het plezier om te leren en hun motivatie toenemen. Van een leerkracht vraagt dit sterke pedagogische en didactische vaardigheden. Om de gestelde doelen te kunnen halen ligt er voor de leerkracht de uitdaging om dit voor de groep goed te organiseren en daarin vooral te differentiëren.

Vanwege de groei van de school hebben wij volgend schooljaar 2 groepen 8. Je kunt samen optrekken om onze leerlingen het laatste jaar op weg te helpen naar de middelbare school.

Dit heb je:

  • Dat je bevlogen voor de klas staat en mét natuurlijk passie voor het onderwijs
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een pabo bevoegdheid
  • Ervaring met internaliserend en externaliserend gedrag is een pre

Dit kun je:

  • Je bent in staat tot het aangaan van een professionele relatie met de leerling, ouders en collega’s
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je kunt opbrengstgericht werken, in staat zijn om het onderwijs op meerdere niveaus binnen een groep te bieden

Dit krijg je:

  • Een gezellig team met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen én geweldige leerlingen
  • Je komt in een team terecht met enthousiaste en gemotiveerde collega’s die met elkaar wil leren om het onderwijs te verbeteren
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast, WTF 1.0 (minder is bespreekbaar), salaris is afhankelijk van ervaring en ingeschaald in CAO-PO L11

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Meer info?
Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Melissa Otten (directeur) via 06-27 83 81 01.

Solliciteren
Wil je reageren op deze vacature? Check de volledige vacature en klik op de knop solliciteren.

Stichting BOOR is jouw werkgever
Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Kindcentrum IJsselmonde.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school jou om jouw carrière en ‘work-life-balance’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Dit doen we door inspiratiesessies en trajecten voor startende leerkrachten te organiseren en professionele leergemeenschappen en studiedagen te faciliteren. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.

www.werkenbijboor.nl