Leerkracht unit 1/2

Ben jij iemand met een innovatieve, nieuwsgierige en gedreven grondhouding? Wil je graag het onderwijs verder ontwikkelen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan zoeken we jou!

Ons onderwijs

Kindcentrum IJsselmonde bestaat uit (speciaal) basisonderwijs, kinderopvang en zorg. We zijn net verhuisd naar ons prachtige, nieuwe gebouw. Binnen de context van ons Kindcentrum zijn er veel kinderen die opgroeien in een taalarme omgeving. Om die reden is taal een speerpunt en heeft taal de hele dag door de focus in alle activiteiten en het gehele lesaanbod.

Door de fase van de school heb je als docent de tijd om vanuit een nieuwsgierige, innovatieve en gedreven grondhouding door te groeien naar een situatie waarin je jezelf en anderen inspireert om samen onderwijs te ontwikkelen, op een wetenschappelijke basis. Dit doe je door samen te werken, samen verantwoordelijk te zijn voor een groep kinderen en dagelijks te evalueren en bij te stellen. Zo zijn we constant bezig om het onderwijs te verbeteren op basis van kennis en kunde van ons multidisciplinaire team.
Op basis van de kerndoelen kijken wij naar de kinderen en laten kinderen, stamgroep doorbroken, instructie volgen op basis van hun onderwijsbehoeften. Zo kunnen we het kind centraal stellen in hun eigen ontwikkeling.

Dit heb je:

  • Een PABO bevoegdheid
  • Zin in samenwerken en elkaar als collega’s inspireren bij het vormgeven van het onderwijs
  • Passie voor het werken in Rotterdam Zuid

Dit kun je:

  • Een natuurlijke nieuwsgierigheid naar dat wat werkt in onderwijs, innovatie en ontwikkeling, om dat te kunnen inzetten en uitdiepen in het onderwijs
  • Collegialiteit, flexibiliteit, gedrevenheid en relativeringsvermogen

Dit krijg je:

  • Een gedreven en enthousiast team, dat samen de schouders er onder zet om dit Kindcentrum te realiseren
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en inspraak in het vormgeven van deze ‘nieuwe’, doordachte vorm van onderwijs voor de kinderen in IJsselmonde
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling
  • CAO-PO salarisschaal 10

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Meer info?
Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Lieke Thomassen (directeur) tel: 06-33690595.

Solliciteren
Wil je reageren op deze vacature? Check de volledige vacature en klik op de knop solliciteren.

Stichting BOOR is jouw werkgever
Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Kindcentrum IJsselmonde.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school jou om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Dit doen we door inspiratiesessies en trajecten voor startende leerkrachten te organiseren en professionele leergemeenschappen en studiedagen te faciliteren. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.

www.werkenbijboor.nl