Peuteropvang & BSO

In het Kindcentrum IJsselmonde zit naast het (speciaal) basisonderwijs ook peuteropvang van Peuter & Co en BSO van KindeRdam. Hier werken peuteropvang, kinderopvang en het primaire onderwijs intensief samen. Een bijzondere locatie waar we samen een succes van maken!

Wil jij ook werken op deze pas geopende, mooie locatie met uniek concept? Check dan de vacatures.

Peuter & Co

Een fijne, veilige plek waar ieder kind zichzelf mag zijn is belangrijk voor een goede start. De Rotterdamse Peuterschool wil elke peuter een optimale start bieden door hem te stimuleren om te spelen, te ontdekken en zich te ontwikkelen. Op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Als individu en als lid van de groep.

De Rotterdamse Peuterschool ondersteunt de ouders van peuters bij de opvoeding. De medewerkers bouwen een vertrouwensrelatie met hen op, waardoor zij zich vrij voelen om met vragen en twijfels bij ons te komen. Ook dit heeft als doel ieder kind een goede start te geven.

www.derotterdamsepeuterschool.nl

KindeRdam

Met 86 locaties is KindeRdam een van de grootste kinderopvangorganisaties in de regio Rotterdam. Met onze ruim 900 pedagogisch medewerkers bieden we kinderen alle ruimte om de wereld te onderzoeken en te ontdekken, en hun talenten te ontplooien. Wij bieden al onze medewerkers de mogelijkheid zich blijvend te ontwikkelen door middel van trainingen, workshops, etc. Wij werken daarvoor samen met erkende trainers en ook onze eigen 5 pedagogen verzorgen trainingen. Verder hebben we 16 pedagogisch coaches die onze medewerkers begeleiden op de werkvloer en met wie je pedagogische vraagstukken kunt bespreken. Tot slot helpen we onze BSO-medewerkers met een wekelijks activiteitenprogramma, stoere workshops en jaarlijks ons fantastische vakantieprogramma BSO Vakantieland.

www.kinderdam.nl