Aanmelden

Als u uw kind wilt aanmelden voor het Speciaal Basisonderwijs (SBO) dan is er meer nodig dan een inschrijfformulier. Indien uw kind niet (meer) past binnen een reguliere school, dan schakelen we ook andere deskundigen in. We kijken samen met deze deskundigen naar wat de beste school voor uw kind is. Ook de school waar uw kind nu les krijgt, helpt mee. Het Samenwerkingsverband kan dan, samen met de school waar uw kind nu les krijgt, advies geven voor het SBO.

Dan wordt er een TLV (toelaatsbaarheidsverklaring) aangevraagd. Daarna kunt u een rondleiding aanvragen op onze school. De zorgco√∂rdinator vertelt u dan meer over hoe we hier leren en wat dit betekent voor uw kind. Uw kind kan starten op het SBO als de TLV is geregeld en u onze school heeft gekozen.  

In welke groep is er plek?

Locatie Heindijk

  • Groepen 3, 4, 5 en 6 zitten vol
  • Er is plek in groep 1/2

Locatie Oosterhagen

  • Groep 8 zit vol
  • Er is plek in groep 6 en 7

U kunt uw kind nu aanmelden voor het nieuwe schooljaar. Dan kijken we op welke locatie er plek is. Zorg dat u dit op tijd doet: we krijgen veel aanmeldingen binnen.

Contact & formulier

Wilt u uw kind inschrijven voor het SBO? Vul dit formulier in en mail het naar miranda.vanderbijl@boorrotterdam.nl. Wij bellen u dan terug.

U kunt zelf ook bellen naar 010 – 48 30 737. Kies in het menu voor de optie Oosterhagen en vraag naar Miranda van der Bijl. U kunt haar bellen van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 tot 12.00 uur. Miranda maakt voor u een afspraak voor een rondleiding en een kennismaking. De afspraak is met de Intern Begeleider.