PM’er voor BSO IJsselmonde

Voor de BSO op KC IJsselmonde zijn we op zoek naar een 2 nieuwe collega’s voor 15 en 25 uur per week, allebei verspreid over 4 dagen!

Pionieren op nieuwe locatie

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker die van pionieren houdt. Want dit is zeker geen standaard baan in de kinderopvang. Je werkt graag met kleuters én oudere kinderen – niet alleen op de opvang, maar soms ook op school als onderwijsassistent. Je begrijpt dat een kindercentrum alleen een succes kan worden als alle betrokkenen dezelfde gloeiende ambitie hebben en continu de samenwerking zoeken.

Dit heb je:

 • Je diploma voldoet aan de eisen die de cao Kinderopvang stelt.
 • Je voldoet aan de taaleis Spreken/Lezen 3F en Schrijven 2F, of bent bereid deze te halen.
 • Je bent heel zelfstandig, want je gaat in een klein team aan de slag en er is niet altijd een leidinggevende aanwezig.
 • Tot slot ben je een verbinder, energiek, maatschappelijk betrokken en vooral enthousiast!

Dit kun je:

 • Je bent verantwoordelijk voor de voorschoolse en naschoolse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijdsgroep van 4 – 12 jaar. Samen met je collega’s zorg je voor een omgeving waarin kinderen zich veilig en fijn voelen. 
 • Je zorgt elke dag voor een warm welkom en je vindt het leuk om het contact met ouders te onderhouden.
 • Je verstaat de kunst om kinderen uit te dagen hun talenten te ontdekken en te ontplooien. En je helpt hen graag vaardigheden te ontwikkelen die belangrijk zijn voor hun toekomst. Jouw creatieve, sportieve en/of technische vaardigheden komen daarbij goed van pas.

Dit krijg je:

 • Een fijne werkomgeving waarin een goede samenwerking en een positieve sfeer centraal staan.
 • Professionele begeleiding, o.a. door onze pedagogen en pedagogisch coaches.
 • De mogelijkheid om je voortdurend te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen.
 • Inschaling en salariëring conform cao Kinderopvang, schaal 6, minimaal € 2.155 en maximaal € 2.935 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • Een eindejaarsuitkering van 3%, een fietsplan en een goede verlofregeling.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

Wil jij aan de slag als pedagogisch medewerker bij Kindcentrum IJsselmonde in Rotterdam Zuid? Solliciteer dan vandaag nog!
Als je meer wilt weten over onze vacatures, kun je bellen met Jilly van onze afdeling HR (06 – 899 914 50 of 010 – 44 300 33).

Kinderdam is jouw werkgever

Als werkgever hebben wij ook zo onze talenten. Met 86 locaties is KindeRdam een van de grootste kinderopvangorganisaties in de regio Rotterdam. Met onze ruim 900 pedagogisch medewerkers bieden we kinderen alle ruimte om de wereld te onderzoeken en te ontdekken, en hun talenten te ontplooien. Wij bieden al onze medewerkers de mogelijkheid zich blijvend te ontwikkelen door middel van trainingen, workshops, etc. Wij werken daarvoor samen met erkende trainers en ook onze eigen 5 pedagogen verzorgen trainingen. Verder hebben we 16 pedagogisch coaches die onze medewerkers begeleiden op de werkvloer en met wie je pedagogische vraagstukken kunt bespreken. Tot slot helpen we onze BSO-medewerkers met een wekelijks activiteitenprogramma, stoere workshops en jaarlijks ons fantastische vakantieprogramma BSO Vakantieland.