The Making Of

The Making Of is een korte tv serie waarin we de bouw van het nieuwe Kindcentrum in beeld hebben gebracht, speciaal voor onze leerlingen.

Extra aflevering: Rondje Kindcentrum IJsselmonde

Wat wordt het mooi! Vlieg met ons mee door het gebouw om te zien hoe ver we al zijn.

Aflevering 5: De Binnenkant

Het gebouw is bijna klaar. Marco de timmerman vertelt hoe hij de binnenkant heeft gebouwd. Architect Annemiek leidt ons rond door de ruimte en vertelt over de kleuren en vormen. Drie leerlingen stellen vragen aan Annemiek over het gebouw.

Aflevering 4: Het dak op

Het skelet van het gebouw staat. De bouw is begonnen. Gert is de uitvoerder van Burgland Bouw en regelt dat de bouw van het Kindcentrum soepel verloopt. Hij neemt ons in deze aflevering mee het dak op.

Extra aflevering: Het hoogste punt
Half mei 2021 is het hoogste punt van de bouw bereikt. Dat betekent dat de vlag wordt gehesen om dit te vieren.


Aflevering 3: Het ontwerp
Voordat de bouw kan starten moet eerst een ontwerp gemaakt worden van de nieuwe school. Dat doet de architect. Annemiek Braspenning van NoLabel vertelt hier alles over en laat zien hoe dat werkt.


Aflevering 2: De sloop
Het gebouw van De Kubus Heindijk is leeg en het gebouw wordt afgebroken. Hoe gaat dat eigenlijk? Je ziet het in The Making Of.


Aflevering 1: Verhuizen
De Kubus Heindijk moet leeg en alle spullen gaan naar De Groene Palm en de Kubus Oldenoord. Wat betekent dat allemaal? Je ziet het in The Making Of.